Zorgvuldige en objectieve waardebepaling

De aanleiding voor een bedrijfswaardering (business valuation) kan uiteenlopen van een bedrijfsoverdracht of fusie tot een uitkoopprocedure of (fiscale) herstructurering van de onderneming. Ook privésituaties kunnen een reden zijn voor een waarderingsopdracht. Zoals een echtscheiding van de directeur/eigenaar (dga) of een erfrechtelijke overdracht. Daarnaast kan een waardebepaling een belangrijke tool zijn om meer inzicht te krijgen, zodat u strategische plannen kunt vormgeven, om vervolgens waarde te creëren.

Onze register valuators beschikken over vereiste kennis
HLB Matchers is gespecialiseerd in de waardebepaling van ondernemingen. We passen erkende waarderingsmethoden toe om te komen tot een objectieve waardering. Ons team telt drie register valuators (RV), die elk beschikken over de vereiste kennis en expertise om complexe waarderingsopdrachten uit te voeren. U kunt dan ook vertrouwen op een deskundige waardebepaling.

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via + 31 (0) 416 41 00 00 of mail naar info@hlb-matchers.nl.

Maak kennis

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact op voor een kennismaking
Neem contact met ons op
x
x

Delen naar:

Kopieer link:

Copied to clipboard kopieer