HLB Matchers matcht (stille) vraag en aanbod

De nationale en internationale overnamemarkt is verre van transparant. Er is weinig inzicht in vraag en aanbod. Onze ervaren companymatchers weten ‘stille’ vraag en aanbod te verbinden. Geworteld in het zuiden van het land beschikken we over een waardevol netwerk in het mkb. Dat netwerk bestrijkt het hele land en reikt zelfs tot over onze landsgrenzen. Voor buitenlandse investeerders zoeken we in Nederland de juiste partijen. Voor Nederlandse ondernemers die hun activiteiten over de grens willen brengen, gaan we eveneens ‘de overnamemarkt op’.

Vertrouwelijkheid staat voorop
Vertrouwelijkheid staat voorop. Op discrete wijze benaderen we potentiële kopers of verkopers. Onze matchers teasen potentiële overnamekandidaten en brengen bij serieuze interesse de partijen met elkaar in contact. Hiervoor hanteren we een fixed price. Bovendien geldt het principe ‘no cure, no pay’. Volledig transparant en voor u zonder risico op reputatie- of financiële schade. Komen we tot een match, dan kunnen we vanzelfsprekend zorgen voor een zorgvuldige begeleiding van het overnametraject.

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via + 31 (0) 416 41 00 00 of mail naar info@hlb-matchers.nl.

Maak kennis

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact op voor een kennismaking
Neem contact met ons op
x
x

Delen naar:

Kopieer link:

Copied to clipboard kopieer