Corporate finance

Gefeliciteerd met uw overnameplannen! Heeft u al inzicht in de financieringsmogelijkheden? De financieringsspecialisten van HLB Matchers opereren actief in het (inter)nationale netwerk van de corporate finance, in het bijzonder in het speelveld van fusie en overname. Daar treffen wij kopers, verkopers en ook financiers.

Van onderzoek naar opties tot onderhandelingen
HLB Matchers beschikt over een breed netwerk van zowel bancaire financiers en investeringsmaatschappijen als crowdfunders, alternatieve aanbieders en private partijen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, onderzoeken we welke financieringsmogelijkheden er zijn en welke financieringsvorm en –bron het beste aansluit. We adviseren u over de partijen die u kunt benaderen, stroomlijnen alle vereiste financiële informatie en voeren onderhandelingen over voorwaarden en condities. Terwijl u zich focust op uw onderneming, begeleiden de financieringsspecialisten van HLB Matchers u naar de best passende financiering.

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via + 31 (0) 416 41 00 00 of mail naar info@hlb-matchers.nl.

Maak kennis

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact op voor een kennismaking
Neem contact met ons op
x
x

Delen naar:

Kopieer link:

Copied to clipboard kopieer