De aankoop van een bedrijf stap voor stap begeleid

Wat uw motieven ook zijn voor de aankoop van een onderneming, een bedrijfsovername is een complex traject. Het vergt in alle opzichten veel van u als ondernemer. De overname-adviseurs van HLB Matchers begeleiden u in het hele overnameproces. Waarbij we in geval van aankoop uiteraard uitsluitend bemiddelen voor u als koper.

Thuis in mkb
De overname-adviseurs van HLB Matchers zijn thuis in het mkb/mkb+. We begeleiden en bemiddelen bij overnametransacties tussen gemiddeld € 1 en 25 miljoen. Op pragmatische wijze stellen we een stappenplan op, geheel afgestemd op uw situatie, uw wensen, uw doelstelling. We toetsen de financiële haalbaarheid en brengen zorgvuldig de risico’s en grenzen in kaart: financieel, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch (we voeren geen marktonderzoek uit).

De beste deal
Is er aanleiding tot een negatief advies, dan brengen we dat uit. Uw belangen staan altijd  voorop! Bij een positief oordeel onderhandelen onze overname-adviseurs – met realiteitszin, maar op het scherpst van de snede – over de koopsom en de voorwaarden. Met als einddoel: het sluiten van de beste deal en een solide koopovereenkomst.

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via + 31 (0) 416 41 00 00 of mail naar info@hlb-matchers.nl.

Maak kennis

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact op voor een kennismaking
Neem contact met ons op
x
x

Delen naar:

Kopieer link:

Copied to clipboard kopieer