Wij zijn HLB Matchers: resultaatgericht | discreet | sterk netwerk

HLB Matchers: wie we zijn

Het team van HLB Matchers is gespecialiseerd in advisering over en begeleiding bij de aan- en verkoop van ondernemingen. Onze ervaren matchers weten ‘stille’ vraag en aanbod te verbinden. Geworteld in het zuiden van het land beschikken we over een waardevol netwerk in het mkb. Dat netwerk bestrijkt het hele land en reikt zelfs tot over onze landsgrenzen.  

Onze ‘klik’ met innovatieve ondernemers
HLB Matchers is branchebreed actief. We werken samen met onder meer industriële bedrijven, ICT-ondernemingen, groothandels, zakelijke dienstverleners, bouwbedrijven, transportbedrijven en ondernemers in de logistieke sector. Innovatie en duurzaamheid lopen als een rode draad door ons portfolio. We hebben overduidelijk een ‘klik’ met ondernemers die graag vooruitkijken en smart ondernemen.  

We gaan voor het beste resultaat
Vertrouwelijkheid staat voorop, met oog voor de emoties waarmee ieder traject gepaard gaat. Wij blijven echter onverminderd scherp en nemen u de zorgen over ingewikkelde vraagstukken uit handen. Met gevoel, maar bovenal met verstand gaat HLB Matchers voor het beste resultaat. Als uw sparring partner zijn we graag van toegevoegde waarde.  

HLB Matchers-team
HLB Matchers heeft alle disciplines en vereiste kennis om u gedurende het hele traject te begeleiden. U heeft één vast aanspreekpunt en weet zich verzekerd van een full service team van specialisten. Maak kennis met onze overname-adviseurs, matchers, financieringsspecialisten en juristen.

HLB Matchers maakt deel uit van HLB Nederland en HLB International, een wereldwijde samenwerking van onafhankelijke accountants- en advieskantoren. Waar nodig, werken we nauw samen met specialisten in het HLB-netwerk. Together we make it happen.

Kennismaken? Bel voor een afspraak: + 31 (0) 416 41 00 00 of stuur een e-mail naar info@hlb-matchers.nl.

 

Maak kennis

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact op voor een kennismaking
Neem contact met ons op
x
x

Delen naar:

Kopieer link:

Copied to clipboard kopieer