HLB Matchers: bedrijfsverkoop | matching | waardering | due diligence

Ingrijpende, strategische vraagstukken vragen om gedegen kennis en vooral: om vertrouwen. Want u draagt de regie natuurlijk niet zomaar over. U wilt zeker weten dat u met een betrouwbare sparring partner om tafel zit, die u als ondernemer helpt bij het nemen van de juiste beslissingen. HLB Matchers is de ondernemende partner die u zoekt.

De verkoop van een bedrijf is voor u als ondernemer een ingrijpend besluit. Er spelen grote belangen en bovendien ook veel emoties. En dat terwijl een bedrijfsovername een zeer complex traject is. De overname-adviseurs van HLB Matchers begeleiden u in het hele overnameproces. Waarbij we in dit geval uitsluitend bemiddelen voor u als verkoper.

Lees verder

Wat uw motieven ook zijn voor de aankoop van een onderneming, een bedrijfsovername is een complex traject. Het vergt in alle opzichten veel van u als ondernemer. De overname-adviseurs van HLB Matchers begeleiden u in het hele overnameproces. Waarbij we in geval van aankoop uiteraard uitsluitend bemiddelen voor u als koper.

Lees verder

De nationale en internationale overnamemarkt is verre van transparant. Onze ervaren companymatchers weten ‘stille’ vraag en aanbod te verbinden. Geworteld in het zuiden van het land beschikken we over een waardevol netwerk in het mkb. Dat netwerk bestrijkt het hele land en reikt zelfs tot over onze landsgrenzen.

Lees verder

De aanleiding voor een bedrijfswaardering (business valuation) kan uiteenlopen van een bedrijfsoverdracht of fusie tot een uitkoopprocedure of (fiscale) herstructurering van de onderneming. Ook privésituaties kunnen een reden zijn voor een waarderingsopdracht. Daarnaast kan een waardebepaling een belangrijke tool zijn om meer inzicht te krijgen.

Lees verder

Een due diligence – ook wel boekenonderzoek genoemd – is een waardevol onderdeel van een fusie- of overnametraject. Het geeft de koper inzicht in de onderneming: is de verkoopprijs reëel, zijn activa correct gewaardeerd, hoe ziet de kostenstructuur eruit, wie is de uiteindelijk belanghebbende (ubo), wat zijn mogelijke risico’s?

Lees verder

Plannen voor een overname? Heeft u al inzicht in de financieringsmogelijkheden? De financieringsspecialisten van HLB Matchers opereren actief in het (inter)nationale netwerk van de corporate finance, in het bijzonder in het speelveld van fusie en overname. Daar treffen wij kopers, verkopers en ook financiers.

Lees verder

Maak kennis

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact op voor een kennismaking
Neem contact met ons op
x
x

Delen naar:

Kopieer link:

Copied to clipboard kopieer